dziadek-1969 napisał(a):
Witam.
Chciałem spytać czy istnieje możliwość wykonania fotografii grobu na cmentarzu górczyńskim?
Jeżeli znalazła by się osoba skłonna pomóc z góry serdecznie dziękuję i podaję dane:
Irena Nowak
grób pojedynczy
kwatera Va rząd - 1 numer - 44
Proszę uprzejmie również o wykonanie fotografii grobu z cmentarza junikowskiego
Wiktoria Bąk
pole 14 kwatera 3
grób rodzinny
Z góry serdecznie dziękuję oraz służę pomocą w tym temacie w Kościanie.
Pozdrawiam
Wojciech Florkowski
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam-troszke bylo szukania ale dzis odnalazłam grób NOWAKÓW[okazuje sie ,ze to chyba mąż i zona/]Niestety mam problem jak wysłac zdjecia?nie widze tutaj żadnej opcji dodawania załączników --poproszę o namiary na priv --adres e-mail.jesli chodzi o Junikowo[wWiKTORIA Bąk ]to niestety póżniej[wiem gdzie to jest -niedaleko naszych rodzinnych grobów---jesli nikt nie przysle zdjęc wczesniej to w okolicach marca [jest tak niebezpiecznie bez obstawy jechać]bede miała na uwadze pańską prosbę.serdecznie pozdrawiam